• Maatwerk, Persoonlijke benadering en Transparantie
    Missie en Visie
Missie

Door een grote mate van persoonlijke aandacht bied ik klanten en cursisten op een snelle en gedegen manier de informatie of expertise die zij wensen. Ik ga niet uit van standaardoplossingen, maar bied tailormade programma’s en oplossingen, waarbij ik indien nodig de gebaande paden verlaat. Zo kan kennis overbrengen, processen inrichten, stroomlijnen en verbeteren naast het opvullen van tijdelijke leemtes aan de orde zijn.

Visie

Transparantie in het totale proces tussen u en mij is een vereiste. Vastleggen en het bereiken van einddoelen is vanzelfsprekend. Zo kan geen van de partijen voor verrassingen komen te staan. De mens staat voor mij centraal, ik schroom echter niet zwakke plekken bloot te leggen om tot een beter resultaat te komen. Om tot dat goede eindresultaat te komen, zet ik mij honderd procent in. Van de klant verwacht ik eenzelfde houding.