• Structuur en heldere praktische uitleg
    Training
Ik  verzorg ook trainingen op het gebied van:

Accountancy:
Administratieve organisatie/interne beheersing, externe verslaggeving en accountantsregelgeving.

Internal audit:
Tools and Techniques for the – New Auditor in Charge, tools and techniques for the – beginning – Auditor en Enhanced Communication for Internal Auditors,  Quality Assesment Reviews.

Onderwijskunde/didactiek:
Docententrainingen voor beginnende en gevorderde docenten en specifieke trainingen bijvoorbeeld in het hanteren van activerende werkvormen.

Ik faciliteer het onderwijsleerproces, deel mijn ervaringen, bied structuur en geef heldere, praktische uitleg. Daarnaast help ik bij de ontwikkeling van onderwijsleerprogramma’s en het toetsen van onderwijsleertrajecten mede door het ontwikkelen van examens.

 

Theorie en praktijk:

Uiteraard ben ik terdege theoretisch geschoold, maar daarnaast kan ik ook putten uit een grote hoeveelheid praktijkervaring. Bij mijn opdrachtgevers (NBA, IIA, Business University Nijenrode, Nive/Hofam, Associatie van Praktijkexamens) blijkt de mix van theorie en praktijk zeer goed aan te slaan.

Mijn inzetbaarheid:

Ik ben via IMPACTz flexibel inzetbaar. Ik kan u van dienst zijn op uur-of projectbasis. Daarnaast ben ik per halve dag en hele dag te boeken of inzetbaar op freelance basis. Alle afspraken worden duidelijk op papier gezet.